Начало Senshi Владимир Вълев: Ще го направим да е весело с Карлос Гарсия! (ВИДЕО)

Владимир Вълев: Ще го направим да е весело с Карлос Гарсия! (ВИДЕО)

Владимир Вълев: Ще го направим да е весело с Карлос Гарсия! (ВИДЕО)
0

Владимир Вълев – Питбула е на броени часове от завръщането си на професионалния кикбокс ринг за своя официален бенефис в главното събитие на SENSHI 21. Екипът на Boec.bg имаше възможност да се срещне с него на брега на морето, за да го разпита един последен път за това, което предстои да видим тази вечер от 18:00 часа във варненската зала „Конгресна“, а той, както обикновено, не пестеше емоции пред нашата камера.

Ще го направим да е весело“, каза Вълев в отговор на въпроса ни за очакванията по време на галата.

Той все пак признава, че годините извън ринга няма как да не са оказали своето влияние и точно по тази причина с екипа му са разработили два тактически плана, за да отговорят на предизвикателството от Карлос Гарсия.

Тактически в началото искам да се раздвижа и да се отпусна в самата игра, а после ще му дам възможност това, което търси, да го намери – близката и средна дистанция, където мисля, че е моята игра. Ще му дам възможност да играем на тази дистанция. Но в началото искам да се раздвижа, да го засрещна няколко пъти, ако е възможно, и оттам да започнем вече да играем на план „Б“, както се казва“, продължи „Питбула“.

Семейството ще бъде плътно зад него в целия процес, като единствено в началото съпругата му е имала известни колебания, но бързо го е подкрепила, за да го види за един последен път в центъра на екшъна.

Владимир Вълев се надява, че след дългата пауза няма да е ръждясал и също така вълнението от бенефиса няма да го накара да прегори. Именно по тази причина възнамерява да си даде един рунд време, за да усети отново ринга под петите си, след което ще видим онзи велик шампион, който ни даваше толкова много поводи за гордост през годините.