Начало Senshi Бруно Карвальо: Руси Минев е добър тип и съжалявам, че ще трябва да загуби (ВИДЕО)

Бруно Карвальо: Руси Минев е добър тип и съжалявам, че ще трябва да загуби (ВИДЕО)

Бруно Карвальо: Руси Минев е добър тип и съжалявам, че ще трябва да загуби (ВИДЕО)
0

Бруно Карвальо изрази съжаление, че ще трябва да победи Руси Минев по време на KWU Open сблъсъка им тази вечер на SENSHI 21, когато и двамата ще дебютират в стила, предвиждащ смесени бойни изкуства с малки ръкавици на ринг. Португалецът обаче познава много по-добре обстановката между въжетата, защото преди е бил кикбоксьор.

Той е добър тип и съжалявам, че ще трябва да загуби утре“, каза Карвальо в специално интервю за Boec.bg по време на откритата тренировка на състезатели в петък.

Междувременно Бруно призна, че няма притеснение, ако се наложи боят да премине на земя, макар да има ограничение до 30 секунди. Все пак MMA изисква атлетите да притежават много по-голям набор от оръжия, ако искат да са успешни в този спорт.

За пръв път в MMA кариерата си ще се бия на ринг, но преди бях кикбоксьор. По-голямата част от живота ми е преминала на ринга, така че нямам проблем с него“, сподели още той.

Бруно Карвальо възнамерява да търси завършека, независимо дали с нокаут или събмишън, но, както и Руси Минев каза по-рано, няма да се противи, ако съдиите вдигнат ръката му след решение.

SENSHI 21 стартира тази вечер от 18:00 часа във варненския „Дворец на културата и спорта“.