Начало Senshi Руси Минев: Готов съм за цял мач, но бих искал да го довърша по-рано (ВИДЕО)

Руси Минев: Готов съм за цял мач, но бих искал да го довърша по-рано (ВИДЕО)

Руси Минев: Готов съм за цял мач, но бих искал да го довърша по-рано (ВИДЕО)
0

Руси Минев е на броени часове от дебюта си на SENSHI 21 и своето завръщане на българската сцена след 5-годишна обикаляне на клетките из Европа. Негов съперник ще бъде Бруно Карвальо. И за двамата обаче това ще е първи MMA двубой на ринг с въжета, което поставя много въпросителни за тактическите им настройки. Българинът все пак разкри, че е провел подготовка, с която да е готов за пълен трирундов мач, макар водещата му цел да е приключване на мача по-рано.

Готов съм за цял мач, но се надявам да не стигаме дотам. И все пак нямам проблеми да победя със съдийско решение или по-рано“, каза Минев в специално интервю за Boec.bg по време на откритата тренировка на бойците в SENSHI Gym на 19 април.

„Рамбо“ сподели още, че е имал възможност да размени няколко позитивни думи с португалеца, но е категоричен, че добрите чувства помежду им ще останат извън ринга, защото между въжетата няма място за толеранс към съперника, ако искат да се поздравят с успеха.

Руси Минев междувременно имат в графика си още един мач след по-малко от месец, но той заяви категорично, че не би искал да се разсейва, защото задачата на дневен ред се казва Бруно Карвальо.

SENSHI 21 ще стартира тази вечер от 18:00 часа във варненската зала „Конгресна“.