Начало Senshi Съперникът на Крънич има победи над Рико Верхувен и Джамал Бен Садик (ВИДЕО)

Съперникът на Крънич има победи над Рико Верхувен и Джамал Бен Садик (ВИДЕО)

Съперникът на Крънич има победи над Рико Верхувен и Джамал Бен Садик (ВИДЕО)
0

Ахмед Крънич имаше огромни трудности, за да си намери съперник за тазвечерната гала SENSHI 21, като цели четирима съперници се отказаха по време на подготовката, докато най-накрая Брайън Дувес не се съгласи на съревнованието с европейския шампион в тежка категория на организацията. Парадоксът обаче е такъв, че нидерландецът е може би най-сериозният противник от цялата група потенциални опоненти, тъй като в миналото има победи над величия в кикбокса от ранга на Рико Верхувен и Джамал Бен Садик.

Най-новият ми съперник е нидерландец с много опит. Той има победи дори над Рико Верхувен и Джамал Бен Садик – двама от най-добрите бойци в тежка категория в света. Притежава много опит и ще има своите възможности, но вече е възрастен – на 36 години. Смятам, че сега е моето време и той няма никакви шансове срещу мен“, каза босненецът специално за Boec.bg.

Той е уверен, че няма да има проблем, за да се адаптира бързо към стила на Дувес, защото признава, че никога не си дава дълги почивки, а постоянно тренира и трупа знания и опит за хора с всевъзможни качества, точно защото знае, че подобни промени са често срещано явление в кикбокса.

Крънич заяви, че ще преследва нокаута, независимо дали в първия, втория или третия рунд.

SENSHI 21 стартира тази вечер от 18:00 часа във варненската зала „Конгресна“.