Начало ММА 14 бойци на АСА в спор кой е номер 1 за годината (ВИДЕО)

14 бойци на АСА в спор кой е номер 1 за годината (ВИДЕО)

14 бойци на АСА в спор кой е номер 1 за годината (ВИДЕО)
0

Втората най-популярна ММА верига в света – Absolute Championship Akhmat (ACA) анонсира 14-е състезатели, останали в битката за приза „Боец на 2021 година“.

Сред тях са шампионите в тежка и лека тежка категории – Тони Джонсън и Муслим Магомедов, както и носителят на пояса в категория „перо“ – Магомедрасул Касбулаев.

Едва трима са чужденците в класацията като един от тях е именно американецът Джонсън. Другите са Алтънбек Мамашов от Киргизстан от полусредна категория и Аурел Пиртеа от Румъния – четвърти в лека категория.

Сред фаворитите за отличието е Али Багов (на снимката). Машината за победи в полусредна категория имаше страхотна 2021 година, в която съумя да запише 3 успеха от 3 срещи, с което се изкачи до 2-а позиция в ранглистата.

Останалите номинирани са: Хюсеин Кушагов, Ислам Омаров, Александър Сарнавски, Черси Дудаев, Алихан Сюлейманов, Олег Борисов, Али Бимарзаев и Лом Али Налгиев.

Надпреварата продължава до 25 януари като всеки, който иска да подкрепи своя фаворит, може да го направи с коментар под поста на профила на Absolute Championship Akhmat (ACA) в Instagram.