Начало Senshi Професионалната лига на KWU с първи лагер за годината

Професионалната лига на KWU с първи лагер за годината

Професионалната лига на KWU с първи лагер за годината
0

Професионалната лига на KWU (Световния киокушин съюз) с председател Шихан Иво Каменов обяви първия си лагер за 2022-ра. Събитието ще е с международен статут и ще се проведе във Варна в периода 24-27 февруари.

Скоро се очаква и пълната програма на организаторите.

Участниците и този път ще имат възможност да тренират с инструктори от световна класа. Водещите на тренировъчните сесии се запазват в състав – Петер Артс, Ернесто Хуст, Семи Шилт и Алберт Краус, както беше през декември.

Тримата световни шампиони на К-1 Гран При са вече добре познати у нас, а Краус дебютира много успешно като инструктор в последния месец на миналата година.

Председателят на Националната асоциация на бойните спортове в България и изпълнителен директор на Професионалната лига на KWU Шихан Иво Каменов и този път ще бъде част от звездния състав на инструктори на лагера и ще учи начинаещи и напреднали на техники в карате киокушин и K-1 фул контакт.

Главният секретар на Светоевния киокушин съюз Шихан Александр Пичкунов също ще води тренировки на предстоящия лагер във Варна. Медалистът от Гран При турнири на К-1 ще предава знанията си в карате киокушин и кикбокс на младите практикуващи, които биха искали да се учат на неговия универсален стил на провеждане на бой.

Лагерите под егидата на Професионалната лига на KWU жънат огромен успех и покачват значително нивото на бойците в България.

Събитието ще бъде съпътствано от SENSHI 11, като международната професионална бойна галавечер също ще е първата за 2022-ра година.

Международните заявки за семинара се приемат до 10-те февруари, като може да се изпращат по електронна поща на следния адрес: kwunion2011@gmail.com.

Бланка за участие.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.