Начало Интервюта Мариян Димитров пред Boec.BG: Целта ми е UFC и световна титла в бойното самбо!

Мариян Димитров пред Boec.BG: Целта ми е UFC и световна титла в бойното самбо!

Мариян Димитров пред Boec.BG: Целта ми е UFC и световна титла в бойното самбо!
0

Мариян Димитров е един от най-добрите и обичани български ММА бойци. Той е многократен шампион по борба и световен вицешампион по ММА. Boec.BG направи кратко интервю с него.

– Кой е Мариян Димитров?
– На 25 години съм от Стара Загора. Започнах с борба през 2007 година и съм многократен шампион на България. С ММА започнах да се занимавам през 2012 година, когато този спорт все още беше бой на стилове.

– Можеш ли да разкажеш малко повече за успехите си в бойните спортове?
– Освен успехите в борбата, най-голямото ми постижение е сребърният медал от световното първенство в Мароко през 2015 година.

–  Ти си един от най-обичаните спортисти в Стара Загора. На какво се дължи това?
– Радвам се, че съм толкова харесван и обичан като спортист и боец от всички мои съграждани и не само от тях. Винаги излизам и се бия, за да правя шоу и да ги радвам с атрактивни победи

–  Какво предстои на Мариян Димитров в бойните спортове и в личен план?
– В момента съм в подготовка за Евро 2017 по бойно самбо в Минкс, Беларус. В личен план съм сам в момента и няма жена до мен.

– Какви са твоите цели в спортната ти кариера?
– Моите цели като ММА боец са да достигна най високото ниво, а именно UFC! Преди тази стъпка много бих желал да оставя и името си като световен шампион по бойно самбо!

– Да кажеш няколко думи за читателите на Boec.BG.
– Пожелавам на читателите на Boec.bg да бъдат най вече здрави, да спортуват повече и да бъдат по-смирени! Благодаря също и на екипа на Boec.bg, че отразяват успехите на всички спортисти, които прославят България!