Начало ММА Сандхаген спря младия Ядонг с брутален лакът

Сандхаген спря младия Ядонг с брутален лакът

Сандхаген спря младия Ядонг с брутален лакът
0

Кори Сандхаген имаше крещяща нужда от победа и я постигна. Благодарение на отлично пласиран лакът той спечели главното събитие на UFC Fight Night 210 в Лас Вегас.

Лекарите не позволиха на съперника му Сонг Ядонг да продължи в последния рунд заради аркада вследствие на въпросния удар.

„Откраднах силата му с моите опити за тейкдаун. Той е един феноменален страйкър и затова опитвах да го вкарам в партер постоянно“, Сандхаген обясни след победата.

„Това е част от ММА и гледам да се възползвам от всички аспекти на играта.“

Американецът имаше две поредни загуби от Пьотр Ян и Ти Джей Дилашоу. Преди тях беше постигнал 14 успеха и 2 поражения. Сега обаче отново се върна на победния път и може да мисли за атака на пояса в категория „петел“.

24-годишният Ядонг е със статистика 19-7-1 и не успя да се справи с голямото предизвикателство. Бъдещето обаче е пред него и тепърва има какво да подобри в играта си.

Ето и повторение от удара с лакът:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.