Начало ММА Абделазис: Конър вече е синоним на лесни пари за всеки

Абделазис: Конър вече е синоним на лесни пари за всеки

Абделазис: Конър вече е синоним на лесни пари за всеки
0

Мениджърът Али Абделазис коментира ситуацията с Конър Макгрегър след загубата му в трологията с Дъстин Порие. Ирландецът напусна контузен октагона на UFC 264.

„Доброто винаги побеждава злото, ако Конър направи нещо позитивно ще му отдам заслуженото. Как изобщо можеш да заплашваш живота на съпругата на Дъстин Порие?“, започна Абделазис.

„Ако бях Дейна Уайт, щях да го глобя с 1 милион долара. Нека се даде пример и се сложи граница. Вместо това си измива ръцете, че бойците си говорят лоши неща. Знам, че на Дейна не му пука. Конър с такива приказки си вреди сам. Пак ще повторя, че е лош човек. Вижте Хабиб, Порие и Даниел Кормие – те използват популярността си, за да помагат на хората и вършат добрини.“

Конър прибира пет пъти повече от Порие (ЗАПЛАТИ)

„Вместо това Конър наранява. Той има семейство, не знам как го търпят изобщо. С глупостите си излага синовете си, не съм сигурен, че някой иска да има баща като него“, размишлява Абделазис.

„Не ми пука за Конър. В момента той е синоним на лесни пари за всеки. Дано се оправи и се завърне срещу Гейджи, Ислам Махачев или Бенийл Дариуш. Заслужават да им се плати. В момента Конър е като проститутка. Не може да победи никой в Топ 10 или Топ 15, вече не“, завърши мениджърът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.