Начало ММА Адесаня към Брънсън: Беше пребит от кльощав негър
0

Адесаня към Брънсън: Беше пребит от кльощав негър

Адесаня към Брънсън: Беше пребит от кльощав негър
0

Боецът призна на пресконференцията след UFC 230, че е бил подразнен от Брънсън преди и по време на двубоя и се подигра с нападките на Дерек Брънсън. Израел бе наречен от опонента си „кльощав“ в седмицата преди UFC 230, а след двубоя „The Last Sylebender“ се обърна към Дерек с думите:

„Беше пребит от кльощав негър“

Израел Адесаня победи Дерек Брънсън в двубой от основната карта на вечерта на UFC 230. Талантливият млад боец нокаутира Брънсън още в първия рунд. Адесаня спечели бонус за „Представяне на вечерта“ от 50 000 долара.

Дерек се опита на неутрализира добрата игра в стойка на Адесаня с притискане към клетката и събаряния. Американецът хвана шортите на Израел на два пъти и получи предупреждение от рефера на двубоя и неприличен жест със среден пръст от опонента си. При един от опитите за влизане в краката на нигерийския боец Брънсън бе посрещнат с поразяващо коляно. Боецът от средна категория бе разклатен от това коляно, а Израел „надуши кръвта“ и приключи двубоя с комбинация от хай-кик и ляво кроше.

Израел коментира, че е готов да се бие с всеки боец в категорията, но най-голям смисъл за него има битка с Робърт Уитакър, ако шампионът победи Келвин Гастелум.

Вижте изявлението на Адесаня и цялата пресконференция тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".