Начало ММА Кормие: Брок Леснър може и да ми създаде неприятности
1

Кормие: Брок Леснър може и да ми създаде неприятности

Кормие: Брок Леснър може и да ми създаде неприятности
1

Настоящият шампион в полутежка и тежка категория на UFC призна, че Брок Леснър може и да го затрудни.

Кормие победи Дерек Люис със задушаваща техника във втория рунд на главния двубой за вечерта. „DC“ доминира „Черния звяр“ с отлични събаряния и контрол на земята. Доминантното му представяне повдигна въпроси относно следващия най-вероятен опонент на шампиона – Брок Леснър.  Кормие сподели пред журналисти на пресконференцията след UFC 230, че опитът на Брок в колежанската борба и огромния размер на кечиста, могат да му създадат проблеми.

Леснър остава основния вариант за последен опонент на Кормие, а ако шампионът по колежанска борба и шампион на WWE не се съгласи на такъв двубой, Джон Джоунс в полутежка категория е следващ вариант.

Даниел Кормие добави в изявлението си, че е бил ударен от Люис само веднъж в лицето, но това е било напълно достатъчно, за да разбере защо му казват „Черния звяр„. Силата на удара от Люис била доста по-голяма от тази на всеки един от бойците с които се е срещал в Октагона досега.

Вижте видео от цялата пресконференция тук:

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".