Начало Видео Кормие призова Брок Леснър да внимава (ВИДЕО)

Кормие призова Брок Леснър да внимава (ВИДЕО)

Кормие призова Брок Леснър да внимава (ВИДЕО)
0

Без съмнение, един от най-интересните сблъсъци в историята на UFC ще се изиграе тази неделя сутрин, когато шампиоът в тежката дивизия – Даниел Кормие (21-1-0), ще излезе срещу претендент номер едно – Дерик Люис (21-5-0).

Има обаче един сблъсък, който ще генерира нечовешко внимание и истинска истерия във феновете на най-известната верига за смесени бойни изкуства – Даниел Кормие срещу Брок Леснър.

Семето на враждата между двамата бе посадено това лято, когато след победата си на UFC 226, Кормие предизвика 41-годишния Леснър, който за последно влезе в октагона през лятото на 2016 г.

Бившата звезда от кеча не изчака втора покана и влезе в клетката при „DC“, като последва блъскане от страна на Леснър и заплахи от двете страни.

Сега обаче Кормие е на мнение, че ако след мача му с Люис, Леснър се озове под прожекторите, нещата ще бъдат коренно различни:

„Чух слухове, че Леснър ще дойде в събота да гледа мача ми на живо.

Ако се опита да стъпи в октагона, този път ще го нашамаря. И без това съм му длъжник за последния път“, заяви самоуверено шампионът в лека-тежка и тежка категория.