Начало ММА Конър Макгрегър показа уважение към Тайсън и новото му начинание
0

Конър Макгрегър показа уважение към Тайсън и новото му начинание

Конър Макгрегър показа уважение към Тайсън и новото му начинание
0

Конър Макгрегър публикува в профила си в Инстаграм снимка на Майк Тайсън заедно с послание към живата легенда на бокса. Конър сподели, че двамата са в добри отношения, въпреки че Тайсън е лоши неща за него преди. Конър е щастлив за новото начинание на Майк – бизнес с марихуана. „Iron“ Тайсън има собствен сорт, наречен KO Kush. Вижте какво каза Конър за новото начинание на бившият шампион и какъв съвет му даде.

„Видях се с Майк Тайсън в „Хеликс“ в Дъблин. Обичам Тайсън. Обичам и“Хеликс, там спечелих първите си две титли. Той изговори някои неща за мен преди, но съм щастлив, че се видяхме лице в лице, за да ги изясним. Беше в добро настроение и съм щастлив затова. Винаги ще изпитвам уважение към него! Не съм съгласен с някои от решенията му относно финансите му. Като боец трябва да се бориш за тях най-много. Това е битка, която не спира, а ние я пренасяме и по кръвна линия. Бъди нащрек с хората около теб, те са добри, но винаги бъди нащрек. Твоят сорт марихуана „КО Kush“ е много добър. Беше чест да го пробвам и пожелавам най-доброто на теб и отбора ти в това начинание. Просто помни, ако някой се опита да те прецака, разкъсай му носа. Ти си икона в бойните спортове и заслужаваш безкрайна любов и уважение! Винаги ще имаш това от мен! Не позволявай на никого да отнема нещо от теб. Не дължи нищо на никого, те дължат на теб. Обичам те, „Iron“ Майк Тайсън!“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) на Ное 3, 2018 в 10:00 PDT

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".