Начало ММА Алдо обясни за изчезналия татус

Алдо обясни за изчезналия татус

Алдо обясни за изчезналия татус
0

Жозе Алдо изненада феновете си с нова татуировка на гърдите по време на UFC Fight Night 183. Те обаче бяха все по-изненадани в края на битката му, когато татусът вече го нямаше.

Странното лого, което бразилецът беше сложил на сърцето си започна да предизвиква конфронтации. Някои видяха непозволени символи и Алдо даде обяснения.

„Истината е, че не знаех дали трябва да искам позволение за Военноморските части“, обясни Алдо.

„Белязания“ сподели, че това е символът на специална част от военноморските служби на Бразилия. ММА боецът е тренирал с тях и е решил да им отдаде чест по този начин.

„Сложих я в хотела преди да дойда тук и отидох да загрявам три часа без тениска. Никой не ми каза нищо. Не мисля, че е проблем, защото не е някакъв спонсор. Ако съм създал проблеми се извинявам.“

На събитието Жозе Алдо победи Марлон Вера в категория „петел“ след три рунда екшън.

Двамата си размениха първите две части, а в третата бившият доминатор в UFC послуша съветите на треньора си и потърси граплинга. Благодарение на своите умения в джу джицу Алдо осъществи над три минути на контрол и безспорно спечели битката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.