Начало ММА Алдо за загубата от Макгрегър: Не виждах как може да ме победи

Алдо за загубата от Макгрегър: Не виждах как може да ме победи

Алдо за загубата от Макгрегър: Не виждах как може да ме победи
0

Малко повече от четири години след най-звучната загуба в професионалната си кариера, Жозе Алдо най-накрая проговори за поражението си от Конър Макгрегър.

Двамата се изправиха един срещу друг през декември 2015-та в спор за титлата на бразилеца в категория перо.

Главното събитие на UFC 194 бе определяно като най-интригуващия мач в историята на организацията и макар да продължи само 13 секунди, битката завинаги остана в историята на смесените бойни изкуства.

Алдо бе шампион в продължение на 10 години и очаквано бе смятан за фаворит, но голямата уста на ирландеца успя да го извади от равновесие и резултатът бе катастрофален за южноамериканеца.

„В нашия спорт никога не очакваш да загубиш“, призна бившият шампион.

„Нещата са 50-50 и винаги може да се случи. Докато си активен, загубата винаги е вариант… Но аз бях супер уверен в себе си. Бях напълно подготвен и не виждах как той може да спечели.

„Имайки предвид всички изговорени неща и всичко, което се случи… с моя отбор бяхме сигурни в победата. Но нещата се случиха по друг начин“ разкри „Белязания“.

„След мача започнаха да се прокрадват съмнения в главата ми. Свързах се с Крис Сайборг и я питах как да заздравя брадичката си. Трябваше да работя над този аспект, защото паднах след един удар“, добави Алдо.