Начало ММА Алекс Перейра ще се бие на UFC 300 и 301?

Алекс Перейра ще се бие на UFC 300 и 301?

Алекс Перейра ще се бие на UFC 300 и 301?
0

Алекс Перейра (9:2) предстои да оглави най-голямата MMA гала през годината след по-малко от месец – UFC 300. Той ще даде възможност на Джамахал Хил (12:1), за да си върне овакантения през миналата година пояс, като двамата първоначално бяха готвени за UFC 301 в Бразилия през май. Наложи се да бъдат изтеглени напред поради провал на всички останали варианти, а това постави под сериозна въпросителна събитието в Рио де Жанейро. Джош Томсън междувременно твърди, че Алекс все пак има шанс да вземе участие и в двете галавечери.

Чух, че, ако Алекс Перейра победи Джамахал Хил на UFC 300, той ще бъде и в следващата карта. В договора му е заложена подобна клауза с условия да излезе победител и без сериозни здравословни проблеми. Предполагам, че това е било част от неговите условия, за да се включи в UFC 300“, каза Томсън, цитиран от MMA Mania.

Понастоящем Алешандре Пантоя и Стив Ерчег се поставени начело на UFC 301, а преди тях ще видим завръщането на Жозе Алдо срещу Джонатан Мартинез. Въпреки това бойната карта търпи критики, защото Бразилия по традиция е една от водещите дестинации за най-голямата MMA организация в света.

Алекс Перейра към днешна дата е най-голямото местно име и той със сигурност би искал да се порадва на признание от своите сънародници.