Начало ММА Алексей Олейник преди завръщането си: Направих уникални неща (СНИМКА)

Алексей Олейник преди завръщането си: Направих уникални неща (СНИМКА)

Алексей Олейник преди завръщането си: Направих уникални неща (СНИМКА)
0

Руснакът Алексей Олейник върна лентата назад, говорейки за кариерата си в UFC (9:8 победи в 17 двубоя). Той смята, че се е представил на висота в дивизията.

Бих се с Мирко (бел.р. Мирко Кро Коп. Мачът е част от Legend Fight Show 2 през ноември 2013 година и Олейник печели чрез събмишън) точно преди 10 години. И сега седя с Александър Емеляненко на пресконференция, ще се бия в същия турнир. Вървях в една посока. Дълго, трудно, лишавайки се от нещо.

Нямах желание и мислех да вляза в UFC. И след няколко успешни битки, вече бяхме подписали. Беше добра кариера. Влязох в UFC на 37 години, получих шест бонуса. Повече от всеки друг руснак. Направих уникални неща“, каза Алексей Олейник на пресконференция.

Сега Олейник е на 45 години. Общо той има 78 битки в ММА, в които е постигнал 60 победи и е претърпял 17 поражения. Един двубой с негово участие завърши наравно.

Мнозина очакваха, че Алексей ще окачи ръкавиците окончателно, но той обяви завръщането си. Това ще се случи на 26 май в Москва. На същата галавечер ще се завърне Александър Емеляненко, а брат му Иван ще направи дебют в ММА.