Начало ММА Гейджи и Чандлър с обща болнична стая
0

Гейджи и Чандлър с обща болнична стая

Гейджи и Чандлър с обща болнична стая
0

Джъстин Гейджи и Майкъл Чандлър, които спретнаха една от най-интригуващите и зрелищни битки в UFC тази година, се показаха като страхотни спортсмени. Въпреки че се раздадоха на максимум в сблъсъка си миналия уикенд и окървавиха октагона в двубой, който е определян за Топ 5 в лека категория в историята, двамата демонстрираха страхотно уважение един към друг.

Гейджи и Чандлър публикуваха снимка, на която делят обща стая в болницата след кървавото си меле. Те бяха откарани в поликлиника и не участваха в традиционната пресконференция, за да бъде проверено състоянието им. Медиите отвъд океана информираха, че двамата са поискали да бъдат в обща стая, докато изчакат резултатите от изследванията си.

Гейджи изказа огромно уважение към Чандлър, определяйки го като истински воин. По думите му, двамата е трябвало да се родят няколко века по-рано и да се срещнат в колизеума в битка до смърт. „Той е истински воин и с него живеем в сбъркана ера. Аз и Чандлър трябва да се бием до смърт в колизеум”, коментира Джъстин.