Начало ММА Джъстин Гейджи разпиля Майкъл Чандлър в зрелище

Джъстин Гейджи разпиля Майкъл Чандлър в зрелище

Джъстин Гейджи разпиля Майкъл Чандлър в зрелище
0

Джъстин Гейджи победи Майкъл Чандлър с единодушно съдийско решение на UFC 268 в „Медисън Скуеър Гардън“, Ню Йорк. Реферите край клетката видяха мача 29-28, 29-28 и 30-27.

Като по чудо сблъсъкът продължи в цели три рунда.

Двамата бойци се хвърлиха на война още в самото начало и си размениха много тежки удари, след които изглеждаше немислимо да не се стигне до нокаут.

Първите пет минути се превърнаха в зрелище, а още след тях цялото лице на Чандлър плувна в кръв. Сериозни щети имаше и от лоу киковете на Джъстин, които тероризираха съперника през цялото време. Във втория рунд Майкъл беше пратен в нокдаун след унищожителен ъперкът на Гейджи.

Бившият междинен шампион в лека категория не успя да довърши съперника след граунд енд паунд. Майкъл се вкопчи в съперника с лице към пода и по този начин успя да си спечели ценни секунди, в които да възстанови. След това действие се образува огромна локва кръв.

Именно в тази част на октагона цяла вечер бойците се подхлъзваха заради остатъците от кръвта на Чандлър.

Майкъл успя да хвърли зрелищно съперника си, но след това двамата бързо се изправиха и продължиха гладиаторската битка в стойка. Кръв потече и от ухото на Гейджи, но това беше в следствие на бъркане в очите му, след което свали гарда си и получи много неспорстменски удар.

До края Гейджи вкара още няколко тежки попадения и получи такива, а Майкъл Чандлър провокираше съперника и не спираше да жестикулира, вместо да вдигне гарда си, каквито бяха инструкциите от ъгъла му в хоад на всички 15 минути.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.