Начало Видео Впечатляващ дебют в UFC за Алекс Перейра (ВИДЕО)

Впечатляващ дебют в UFC за Алекс Перейра (ВИДЕО)

Впечатляващ дебют в UFC за Алекс Перейра (ВИДЕО)
0

Бившият шампион на GLORY в две дивизии – Алекс Перейра, започна по мечтан начин кариерата си в най-комерсиалната ММА организация. Бразилецът нокаутира Андреас Михаилидис в един от подгряващите мачове на галавечерта UFC 268, която се състоя в Ню Йорк, САЩ.

Дебютът на кикбоксовия специлист в средна категория бе очакван от много фенове на бойните спортове и той не разочарова нито един от тях.

„Поатан“ нокаутира гръцкия си опонент с блестящо летящо коляно в главата във втория рунд, осигурявайки си сигурен бонус за „Най-добро представяне на вечерта“.

33-годишният Михаилидис очаквано търсеше близкия бой и още в началото на първия рунд се опита да свали на земята Перейра. Южноамериканецът обаче показа добра защита и единственото, което съперникът му можеше да направи, е да се опита да го измори, отпускайки цялата си тежест върху него.

Първата част приключи положитлено за Перейра, който бе запазил далеч повече сили и енергия от Михаилидис.

Само 18 секунди бяха нужни на Перейра, за да забие смразяващ нокаут. Малко след подновяването на срещата, „Поатан“ изпрати лявото си коляно в челото на съперника от близка дистанция и Михаилидис се строполи моментално на земята.

Дан Миралйота не спря моментално срещата, макар че имаше всички основания да го направи и остави Перейра да вкара още едно-две попадения в главата на падналия грък.