Начало ММА Хабиб: Без фенове и баща ми не е същото
0

Хабиб: Без фенове и баща ми не е същото

Хабиб: Без фенове и баща ми не е същото
0

Очакваният с огромен интерес сблъсък между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи тази вечер ще има по-особен заряд за шампиона в лека категория.

“Орела” призна, че отсъствието на баща му, който почина тази година, и липсата на фенове около клетката променят много двубоя по начин, който не му харесва.

“Когато се бих тук на UFC 242, преди една година, имаше луда тълпа, щури фенове от цял свят бях дошли, много хора от семейството ми, баща ми беше с мен. Последният път в Абу Даби беше страхотно, сега е различно. Честно казано, тази енергия не ми харесва. Наистина исках да се бия пред фенове, но – какво да се прави? С тях енергията е различна. Без тях е съвсем различен спорт. Някои бойци се бият по-добре, когато няма публика. Пред публика, обаче, са по-нервни и не се представят добре. Аз обичам феновете. Те ме зареждат. Дори и да не ме подкрепят, получавам много енергия от тях. Сега ще се бия без публика. Ще видим. Но, щом затворят клетката, нищо няма да се промени. Ще наряна съперника си.”, каза Нурмагомедов пред  UFC Arabia. 

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.