Начало ММА Хабиб: Фъргюсън е глупав, времето му изтече (ВИДЕО)
0

Хабиб: Фъргюсън е глупав, времето му изтече (ВИДЕО)

Хабиб: Фъргюсън е глупав, времето му изтече (ВИДЕО)
0

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов не вижда как Тони Фъргюсън би могъл да го предизвика за титлата в скоро време.

Според “Орела”, времето на бившия претендент за пояса е изтекло, тъй като взема глупави решения.

“Тони Фъргюсън е свършен. Сега ще се опита да се завърне, но някой пак ще го бие, сигурен съм. Защото, когато позволяваш да те нараняват толкова много, никога няма да си същия. Никога. Дори и да си Тони Фъргюсън”, каза Хабиб пред ESPN, визирайки хоспитализирането на “Ел Кукуй” след загубата от Джъстин Гейджи на UFC 249.

“Орела” подсказа и какъв може да бъде следващият ход на Фъргюсън.

“Тони Фъргюсън е страхотен боец и сега има избор. Може да дойде на “Бойния остров” и да се бие с Ислам Махачев. Ислам спечели 6 поредни мача, почти е в Топ 10. Защо не? Защо не иска този мач? UFC ще му даде добри пари. Али Абделазиз ще му даде 100 000 долара, и още 100 000 долара. След това, ако спечели, може и да се бие за титлата. Но, според мен, времето му изтече”.

Според Нурмагомедов решението на Фъргюсън да свали два пъти килограми в рамките на 3 седмици също не е било правилно.

“Глупаво. Харесвам Тони Фъргюсън, но той е глупав, това мисля. Не спира да говори за мен. Защо говориш за мен? Джъстин Гейджи току-що ти смаза лицето, разби те навсякъде. Защо говориш за мен?”.