Начало ММА Петъчни прогнози: Гейджи ще нокаутира Чандлър

Петъчни прогнози: Гейджи ще нокаутира Чандлър

Петъчни прогнози: Гейджи ще нокаутира Чандлър
0

Маратонът на ММА от световна класа продължава и тази седмица. Събитието UFC 268 обещава да е дори по-зрелищно от това в Абу Даби преди седем дни.

На фокус като топ прогноза излиза един от мачовете в основната карта, но не и гвоздеят на вечерта – за него след малко.

Джъстин Гейджи ще премери сили с Майкъл Чандлър и по всяка вероятност ще го прати в дълбок сън за 1,90 (нокаут, техн. нокаут, събмишън или дисквалификация).

Последните години никой не може да спре устрема му освен най-великият на това поколение – Хабиб Нурмагомедов. Няма да се изхвърлим, ако кажем, че Гейджи разполага с най-добрите треньори в лека категория и прогресът му е видим всеки следващ месец.

Прехваленият Чандлър дойде от „Белатор“ и по необясними причини Дейна Уайт след само една победа го хвърли за титлата. Тази чест обаче допада много повече на Гейджи и скоро той ще я получи отново.

Няма как да пропуснем мач с участието на Камару Усман. Неговата победа над Колби Ковингтън е почти сигурна колкото годишните ни данъци, но пък е оценена на едва 1,30. Все пак 30% за до 25 минути не е зле.

В момента на тези килограми може само един човек да спре нигериеца и това не е добрият приятел на Доналд Тръмп, а Хамзат Чимаев.

Миналия път Усман нокаутира Ковингтън чак в петия рунд, но този път би трябвало развръзката да се случи доста по-бързо. Като подарък изглежда Камару да спечели с нокаут, техн. нокаут, събмишън или дисквалификация на 2,20 коефициент.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.