Начало ММА Нейт Диаз отказа мач с Чимаев (ВИДЕО)
0

Нейт Диаз отказа мач с Чимаев (ВИДЕО)

Нейт Диаз отказа мач с Чимаев (ВИДЕО)
0

Един от любимците на феновете на UFC – Нейт Диаз изглежда няма намерение да се бие с Хамзат Чимаев. Наскоро той бе предизвикан от шведа с чеченски корени, който поиска да се сблъскат в октагона. По всичко личи обаче такъв двубой няма да има.

Диаз има договор с UFC за още един мач, а очакванията са той да сложи края на кариерата си, след като го изпълни. И в този ред на мисли, специалистите и анализаторите считат, че Нейт ще се върне в клетката за трилогия с Конър Макгрегър. „Ноториъс” се възстановява след счупването на левия му глезен по време на третия му двубой с Дъстин Порие през лятото.

Диаз проведе чат на живо със своите фенове в „Инстаграм”. Запитан дали ще приеме предложението на Чимаев двамата да се срещнат в октагона, американецът отговори красноречиво, без дори да каже една дума. Той използва клип на баскетболиста Ръсел Уестбрук, с който много ясно показа, че няма намерение да влиза в клетката срещу набиращия огромна популярност Хамзат.

Опция пред Нейт за последен мач в кариерата му е и Висенте Луке. До такъв двубой би могло да се стигне, ако все пак Диаз и Макгрегър не стигнат до споразумение и статистиката между двамата си остане 1-1 победи.