Начало ММА Чимаев към Нейт Диаз: Хайде да видим кой е истинският гангстер
0

Чимаев към Нейт Диаз: Хайде да видим кой е истинският гангстер

Чимаев към Нейт Диаз: Хайде да видим кой е истинският гангстер
0

Хамзат Чимаев изобщо не си поплюва. Новата голяма звезда на UFC предизвика един от любимците на феновете – Нейт Диаз. Той поиска да влезе в битка с американеца и призова шефа на организацията Дейна Уайт час по-скоро да осигури този мач.

Диаз, да го направим, братко. Хайде. Ще бъдеш разбит в октагона. Хайде да видим кой е истинският гангстер”, обяви Чимаев.

Предизвикателството идва ден след поредното впечатляващо представяне на Хамзат. Той отказа Ли Жинлиан в средата на първия рунд в битката им в полусредна категория.

Чимаев коментира и представянето си във въпросната среща. „Аз съм кралят, казах му го. Наблюдавах го, дебнех го и затова изчаках толкова време. Можех да го довърша и по-рано. Той ме погледна и тогава му казах, че съм кралят, след което го сграбчих и всичко приключи”, каза шведът с чеченски произход.

Чимаев е категоричен, че не го вълнува в каква категория ще се бие, стига да е в октагона. „Просто искам да се бия. Тук съм, за да правя пари и да бия хората. Това ме прави щастлив. Ако искате, пратете ме срещу Брок Леснър, все ми е тая. Треньорите обаче не ме пускат, а аз ги уважавам, затова ще стоя засега в тази категория”, каза още боецът.

Преди да му уредят мач с Нейт Диаз или някой друг, Чимаев ще проведе още една битка, но на борцовия тепих. На 19 ноември той ще се изправи срещу Джак Хермансон. Срещата трябва да бъде в три рунда по 3 минути.