Начало ММА Чандлър: Готов съм за най-лошите 25 минути в живота ми

Чандлър: Готов съм за най-лошите 25 минути в живота ми

Чандлър: Готов съм за най-лошите 25 минути в живота ми
0

Майкъл Чандлър показа уважение към Чарлс Оливейра, с когото ще се бие този уикенд. Двамата оглавяват галавечерта UFC 262 и ще спорят за титлата в лека категория.

Американецът сподели какво не трябва да прави срещу съперника си, който е много добър в партер и рекордьор по събмишъни.

„Тренирах моето джу джицу, защото Чарлс е много добър“, започна Чандлър.

„Той е най-големият противник в кариерата ми. Не само заради рекордния брой събмишъни. Не е тайна, че ако му дам ръка или крак… ще трябва да се предам. Имам минало свързано с борбата, това може да окаже влияние. Ще пазя добре врата си, за да не го сграбчи и прихване“, обяснява стратегията си американецът.

„Очаквам нокаут в първия или втория рунд, но хората могат да са готови за 25 минути война. Когато срещаш някого като Чарлс, трябва да си готов за най-лошите 25 минути в живота си. Не е победен вече 8 битки и това е неговият голям шанс. Ще видим неговата най-добра версия. Няма да е лесно, но ще спечеля.“

Както всеки шампионски мач и сега са предвидени 5 рунда по 5 минути.

Много е вероятно обаче някой да спечели титлата чрез нокаут или предаване.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.