Начало ММА Аманда Нунеш: Ако победя Крис, ще съм най-великата в историята

Аманда Нунеш: Ако победя Крис, ще съм най-великата в историята

Аманда Нунеш: Ако победя Крис, ще съм най-великата в историята
0

Най-интересната среща при дамите на UFC 232 противопоставя Крис „Киборг“ Жустино и Аманда Нунеш. Мачът е за световната титла в категория перо.

Аманда обясни, че не е нервна и е уверена в силити си – преди най-голямата битка в нейната кариера.

Ето какво заяви тя пред медиите в САЩ:

„Притежавам нещо, което ме прави различна от другите. Имам психика на шампион. Мисля точно, както и Крис. Това е разликата между мен и другите – и двете сме шампионки. Нека по-добрата победи. Ще я изчакам да видя на какво е готова, за да мисля за стратегии. Просто ще я издебна – такъв е планът ми. Ако победя Крис, ще съм най-великата за всички времена!“, сподели бразилката.

Нунеш не познава вкуса на поражението в последните 7 битки, а Жустино не е губила никога в организацията. Мачът се чака с огромен интерес.

Последната гала на UFC за годината ще се състои тази нощ в Лос Анджелис (Калифорния).

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.