Начало ММА Аманда Нунеш напуска „American Top Team“
0

Аманда Нунеш напуска „American Top Team“

Аманда Нунеш напуска „American Top Team“
0

Една от най-добрите състезателки по ММА за всички времена Аманда Нунеш напуска елитния отбор на „American Top Team“. Бразилката е част от този екип от 2014-а година насам, но сега е решена да създава свои собствени отбор и спортна зала.

 

Заедно с нея отбора напуска и нейната половинка, Нина Нунеш, която е състезателка в категория „сламка“ на веригата. В последната си среща Аманда допусна загуба със събмишън от Джулиана Пеня през декември, 2021-а. Това поражение и отне пояса в категория „петел“. На събитието UFC 259 преди това Нунеш защити титлата в категория „перо“ с победа над Меган Андерсън със съдийско решение.

Нунеш, която е позната още като „Лъвицата“, все още няма насрочен двубой за завръщане в клетката, но непосредствено след загубата от Пеня изрази желанието си за реванш.

American Top Team“ е ММА отбор, създаден през 2001-а от Дан Ламбърт. Освен със спортисти и треньори на най-високо ниво, клубът може да се похвали и със спортно съоражение от световна класа.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".