Начало ММА Дейна Уайт: Нунеш ще прати Джейк Пол в кома
0

Дейна Уайт: Нунеш ще прати Джейк Пол в кома

Дейна Уайт: Нунеш ще прати Джейк Пол в кома
0

Президентът на UFC Дейна Уайт твърди, че известния влогър Джейк Пол не би искал да се изправя срещу шампионката Аманда Нунеш, защото тя ще „го прати в кома“. Ютубърът Пол, който не спира да предизвиква големите имена в ММА и бокс бе казал, че няма защо да мери сили с Нунеш, защото „никой не я познава“.

„Аманда Нунеш ще го нокаутира. Той казва, че не иска да се бие с нея, защото е жена. Истината е, че не трябва да се бият, защото тя ще го прати в кома. Това момче е просто едно хлапе от улицата. Той има късмет, че се намираме в пандемия. Говори глупости по адрес на истински хора, които могат да нахлуят някоя вечер в същия ресторант, в който е и той“

Пол направи две срещи на боксовия ринг, като и в двата случая излезе като победител от битктие. Неговият брат Логан Пол, който също е кръстосвал ръкавици на ринга, си осигури битка с Флойд Мейуедър.

Към този момент най-коментирания възможен вариант за следващ опонент пред Логан Пол е вече пенсионирания ММА боец Бен Аскрен. Двамата заявиха пред медиите отвъд Океана, че биха искали да се боксират.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.