Начало ММА Амирхани и Ландвър ще се опитат да се върнат на победния път

Амирхани и Ландвър ще се опитат да се върнат на победния път

Амирхани и Ландвър ще се опитат да се върнат на победния път
0

Макван Амирхани ще спори в октагона срещу Нейт Ландвър на събитието UFC Fight Night 189, което ще се проведе на 5 юни. Сблъсъкът ще бъде в категория „перо“.

Нейт Ландвър е с баланс от 14 победи и 4 загуби в ММА. Той е спечелил 8 срещи преди финалния гонг (всички с нокаут). 32-годишният американски боец се намираше в серия от 7 поредни успеха преди да подпише с UFC. През януари, 2020 година, Ландвър дебютира неуспешно за най-известната ММА верига в света, след като беше нокаутиран още в първия рунд от Херберт Бърнс на събитието UFC Fight Night 166. През май обаче американецът се завърна към успехите, побеждавайки Дарън Елкинс с единодушно съдийско решение за първи успех в UFC. В края на този февруари обаче Ландвър загуби от Джулиън Ероса с технически нокаут още преди да е изтекла първата минута от техния сблъсък.

Макван Амирхани е с баланс от 16 успеха и 5 поражения в ММА. Той е приключил по-голяма част от победите си преди финалния гонг (1 с нокаут и 11 след събмишън). Иранецът, който представя Финландия дебютира в UFC през 2015 година като от тогава насам има 6 успеха и 3 поражения. През 2019 година той победи Крис Фишголд със събмишън на UFC Fight Night 153, но през ноември загуби от Шейн Бургос с технически нокаут в третия рунд. През 2020 година, Амирхани се завърна на победния път, надделявайки над Дани Хендри със събмишън в първия рунд на сблъсъка им, който беше част от събитието UFC 251, но няколко месеца по-късно Едсон Барбоса го победи с решение на UFC Fight Night 179.