Начало ММА Амосов залага титлата срещу Пейдж в Лондон

Амосов залага титлата срещу Пейдж в Лондон

Амосов залага титлата срещу Пейдж в Лондон
0

Ярослав Амосов ще направи първа защита на титлата в полусредна категория в Белатор. Негов съперник ще бъде Майкъл Пейдж, а новината съобщи президентът на организацията Скот Кокър. Срещата ще се проведе на събитие на ММА компанията, което ще се състои на в английската столица Лондон. Скоро ще стане ясна и точната дата.

Украинецът Амосов няма загуба в професионалната си ММА кариера. Той е спечелил 26 срещи от 26 в ММА. Цели 19 от тях е постигнал преди финалния гонг (9 с нокаут и 10 след събмишън). Той е част от Белатор от 2018 година като за този период спечели 7 поредни двубоя, а в последният – срещу Дъглас Лима през миналия юни, стигна до титлата на организацията.

Майкъл Пейдж е с баланс от 20 победи и само 1 загуба в ММА. 34-годишният английски боец е спечелил 15 от тях преди финалния гонг (12 с нокаут и 3 след събмишън). Неговата кариера в Белатор датира от 2013 година като за този период Пейдж е постигнал 16 успеха и 1 поражение (от Дъглас Лима с нокаут във втория рунд). Пейдж се намира в серия от 6 поредни победи, последната от които беше в реванш срещу Лима.