Начало Кикбокс и муай тай Грийн, Вахитов и кои са топ дебютите в GLORY?

Грийн, Вахитов и кои са топ дебютите в GLORY?

Грийн, Вахитов и кои са топ дебютите в GLORY?
0

Най-известната верига за кикбокс в света – GLORY съставиха класация на тези, който направиха най-добър дебют за компанията кикбоксьори.

Първо място в класацията е за Морис Грийн. Преди по-малко от 7 години той направи своя първи сблъсък за GLORY. Това се случи на 8 май 2015 година в Сан Диего, Калифориния. На събитието GLORY 21 Грийн дебютира по феноменален начин, „приспивайки“ още в първия рунд Ашли Епс.

Втори е дебютът на Гуто Иносенте през 2016 година. 190-сантиметровият бразилец нокаутира Деморео Денис на събитието GLORY 27, състояло се на 27 февруари в Чикаго, Илинойс.

Топ 3 допълва страхотния нокаут, постигнат чрез „хай кик“ на Рос Ливайн над Томас Диане на GLORY 67, което се проведе на 6 юли 2019 година в Орландо, Флорида.

На 9-а позиция е дебютът на настоящия шампион полутежка категория – Артьом Вахитов. Руснакът се качи на ринга на GLORY за първи път преди повече от 8 година, взимайки участие на GLORY 9. Тогава Вахитов направи феноменален нокдаун на Луис Таварес, а по-късно спечели след феноменален удар в тялото.

Всички най-добри 9 дебюта на кикбоксьори в GLORY може да видите във видеото.