Начало ММА Андраде: Радвам се, че не я убих

Андраде: Радвам се, че не я убих

Андраде: Радвам се, че не я убих
0

Новият шампион в категория „сламка“ на UFC при жените – Джесика Андраде, обясни силното си притеснение за здравето на Роуз Намахунас. На UFC 237 бразилката нокаутира съперничката си след невероятно хвърляне във втория рунд.

Американката пострада от бруталното тръшване.

„Надявах се, че с нея ще приключим този мач в добро здраве“, заяви Андраде. – „В началото не видях какво точно се случи. Усетих как падна и в един момент загуби съзнание. Вкарах два удара и реферът се намеси. Хубаво е, че се събуди на момента, което много ме успокои.“

„Радвам се, че не я убих. Дори не си представях, че това може да се случи. Хвърлянето ми стана, защото тя не ми пускаше ръката. Опитваше да направи събмишън. Тя падна на главата си и това си беше директен нокаут. Треньорът ми каза, че ако ми направи триъгълник или ключ на ръката, веднага да атакувам с тръшването. А аз съм добра в това“, допълни още бразилката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.