Начало ММА Англичани прекръстиха Багата на „Иван Благов“
0

Англичани прекръстиха Багата на „Иван Благов“

Англичани прекръстиха Багата на „Иван Благов“
0

Една от най-големите британски медии – Daily Mail обърка по нелеп начин името на Благой Иванов след победата му над Тай Туиваса.

В онлайн изданието на вестника размени собственото име и фамилията на единствения българин в UFC и представи Багата на читателите си като „Иван Благов“ в заглавие за UFC 238. Изданието все пак не пести хвалби за Иванов, като пише, че е победил Туиваса „в изключителен двубой в тежката категория, дал начало на основната карта в Чикаго“.

В основния текст за събитието, Daily Mail изписва правилно името на звездата ни, но две изречения след това отново го нарича „Благов“.

Благой Иванов откри основната карта с трудно спечелена победа срещу популярния австралиец Тай Туиваса. Българинът показа изключителна издръжливост и забележителна брадичка, които му позволиха да удържи размяна на удари с опонента си, като двамата направиха брилянтно шоу в тежката категория за феновете във Ветровития град. Благов свали Туиваса в първия рунд и беше възнаграден за представянето си с победа с единодушно решение“, пише Daily Mail за представянето на Багата.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.