Начало ММА Антъни Смит забранил на щаба си да хвърля кърпата

Антъни Смит забранил на щаба си да хвърля кърпата

Антъни Смит забранил на щаба си да хвърля кърпата
0

Бившият претендент за титлата на UFC в лека тежка категория – Антъни Смит, се изказа в подкрепа на хората от неговия щаб.

Смит загуби последната си среща от Гловър Тейшейра чрез технически нокаут в петия рунд, но срещата можеше да бъде прекратен далеч по-рано или от рефера, или от треньорите на американеца.

Бразилският ветеран нанесе сериозен побой на съперника си, който рядко успяваше да направи нещо адекватно в Октагона и през повечето време бе зает да прикрива лицето си и да търси начини да избяга.

Мнозина фенове останаха разочаровани от ъгъла на „Лъвското сърце“, обвинявайки хората от неговия щаб, че не са метнали кърпата по-рано в двубоя.

31-годишният боец дори нарече рефера на двубоя „страхливец“, а вчера обясни, че е забранил хората от отбора му да хвърлят кърпата без значение какво се случва в клетката.

„Съчувствам им, защото те се намират в тежка ситуация“, заяви Смит по адрес на своя щаб.

Embed from Getty Images

„Не знам дали са имали намерение да метнат кърпата, но аз съм премахнал тази дилема от раменете им. Още преди много време съм им забранил да прекратяват мой двубой.

„Това е част от сделката, ако искаш да си в моя ъгъл. Не спираш мачовете ми. Остави всичко на мен, само аз взимам решенията. Предупредил съм всеки един от тях, че ако някога прекратят мач, могат да си отиват и съблекалнята и да си събират нещата. Нямам нужда от такива неща.

„Това е моят стил на бой и понякога такива неща се случват“, допълни пред ESPN Смит, който има две загуби в последните си три двубоя.