Начало ММА Смит даде зъба си на рефера по време на мач (ВИДЕО)
0

Смит даде зъба си на рефера по време на мач (ВИДЕО)

Смит даде зъба си на рефера по време на мач (ВИДЕО)
0

Антъни Смит нямаше толкова късмет в двубоя си с Гловър Тейшейра, колкото с нападателя в дома си преди време, и получи сериозни контузии.

Двамата си размениха по няколко добри удара в откриващите рундове, преди Тейшейра да започне да взема превес. В четвъртия рунд той вече доминираше, като правеше каквото си поиска със Смит, но реферът прецени да не прекратява двубоя. Между четвъртия и петия рунд „Лъвското сърце“ се оплака на щаба си, че от устата му буквално изпадат зъби, като по време на двубоя той дори подаде един на съдията в клетката.

„Не можех да задържа протектора си за уста на едно място заради липсващият зъб. Погледнах надолу и го видях на пода. Грабнах го и му го подадох“, каза след мача Смит пред Ариел Хелуани и уточни, че контузиите му от вечерта са: „счупен нос, счупена скула, два липсващи зъба и аркада под дясното око. Един зъб отпред и един – от задните. Истински зъби“.

Въпреки сериозните наранявания, „Лъвското сърце“ остана доволен, че от щаба му или реферът не прекратиха двубоя по-рано, макар да го загуби с технически нокаут в 5-я рунд.

„Нямам проблем с решението на съдията и щаба си. Когато ми каза, че трябва да види нещо повече от мен, за да не спре двубоя, направих каквото трябва, за да остана в него. Излизам от битка с щита си или на него. Това е правилото ми. Край.“, отсече Смит.