Начало ММА Антъни Смит: Реферът е страхливец
0

Антъни Смит: Реферът е страхливец

Антъни Смит: Реферът е страхливец
0

Антъни Смит не остана очарован от извинението, което реферът на двубоя му с Гловър Тейшейра публикува в социалните медии.

„Лъвското сърце“ загуби от бразилеца с технически нокаут в петия рунд, след като отнесе здрав бой в последните две части и дори се прости с два зъба. Съдията в клетката Джейсън Херцог публикува извинение, в което заяви, че отговорността за това е изцяло негова и е трябвало по-рано да спре двубоя, но Смит не при добре това.

Потребител с име Пол Ръдърфорд коментира действията на рефера, като отбеляза Смит в публикацията си: „Факът, че Джейсън Херцог трябваше да се извини за това, че не е спрял по-рано мача, казва всичко, което ти трябва“. „Лъвското сърце“ не закъсня с отговора и повече от ясно показа, че не съгласен с действията на съдията: „Според мен това беше действие на страхливец“.

Малко преди това Антъни Смит показа, че не е очаквал нито щабът му да хвърли кърпата и да прекрати двубоя, нито е очаквал Херцог да се намеси и да го „спаси“.

„Тази вечер се опитвам да гледам двубои през очите на други хора… Един тип налага друг тип доста. Тук ли трябва да очакваме реферът и щабовете да не намесят? Също така, кога точно трябва да се „отвратим“?“, запита „Лъвското сърце“ последователите си.