Начало ММА Реферът на Смит-Тейшейра пое отговорност
0

Реферът на Смит-Тейшейра пое отговорност

Реферът на Смит-Тейшейра пое отговорност
0

Реферът на главната битка от последното събитие на UFC, Джейсън Херцог, пое отговорност за спорното спиране на двубоя. Той публикува в Twitter обръщение към последователите си, в което признава, че е научил ценен урок и приема, че той е единственият, който трябва да понесе отговорност.

Херцог и щаба на Антъни Смит бяха критикувани, че не са се намесили по-рано в битката срещу Гловър Тешейра. 40-годишният бразилец приключи „Лъвското сърце“ в петата част, след като го доминираше изцяло през последните два рунда и му нанесе множество щети по лицето. По-късно се разбра, че Смит дори е показал парче от отчупен негов зъб на рефера по време на двубоя, но излежда това не е повлияло на решението на рефера.

Бившият претендент за титлата на Джон Джоунс ще трябва да изтърпи задължителна 60-дневна медицинска почивка преди да стъпи отново в октагона. Този период може да бъде удължен или скъсен след допълнителни медицински прегледи.

Ето го цялото изявление на Херцог:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".