Начало ММА Фейбър обясни защо стъпи на кантара
0

Фейбър обясни защо стъпи на кантара

Фейбър обясни защо стъпи на кантара
0

MMA ветеранът Урая Фейбър обясни странното му появяване на официалното претегляне преди UFC Fight Night 172 вчера. Калифорниецът стъпи на везната също както бойците, които имат плануван двубой за този уикенд и дори показа лично тегло, което е достатъчно ниско за лека категория.

В часовете след претеглянето излезе информация, че боецът Сонг Ядонг има проблеми с визата си и е много вероятно Фейбър да стъпи в клетката на негово място, но самият той опроверга тази информация.

 

…трудно е да откажа добро преживяване, корав опонент и торба с пари…особено на рождния ми ден! Радвам се, че ще стоя на пейката, всички ще се забавляваме много в събота. „, написа Фейбър в Инстаграм профила си.

Това означава, че Фейбър ще бъде в ъгъла на Сонг за битката му с Марлън Вера в категория „перо“, но все пак е имал готовност да стъпи в клетката при уговорка за по-високо тегло .

Бившият претендент за титлата при петлите за последно загуби от Петър Ян с брутален нокаут в края на 2019-та. Това бе втора негова битка след завръщането му към ММА. Преди това Фейбър нокаутира Рики Саймън за по-малко от минута.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".