Начало ММА Антъни Смит с майсторско представяне срещу Райън Спан

Антъни Смит с майсторско представяне срещу Райън Спан

Антъни Смит с майсторско представяне срещу Райън Спан
0

Антъни Смит продължава с убедителните си победи, постигайки трета поредна за последните 10 месеца.

Американецът се поздрави с триумфа в мача му срещу Райън Спан, който бе главно събитие на галавечерта „UFC Вегас 37“. „Лъвското сърце“ отказа противника си още в първия рунд от двубоя им, карайки го да се предаде чрез „риър-нейкед-чоук“.

Битката в лека тежка категория започна агресивно, като и двамата бойци се впуснаха в атаки още от началото. 33-годишният Смит разчиташе на тежките си лоу кикове, а Спан търсеше удобни възможности да контрира с тежки удари в главата на опонента.

При първата по-сериозна размяна на удари Смит успя да намери чисто Спан и 30-годишният американец се оказа свален на земята. Смит моментaлно тръгна да приключва мача, но „Супермен“ показа добра защита и избегна следващи неприятности.

Двамата се изправиха на крака и Смит продължи с атаките, а лявото му кроше на няколко пъти размъти главата на Спан, който видя спасение в опит за тейкдаун. Това обаче не проработи и Смит взе гърба на противника си и действията отново се върнаха на земята. Там Антъни показа бързо мислене и набързо заключи ръцете си около врата на Спан, който нямаше какво да направи и се предаде.

Така бившият претендент за титлата в лека тежка дивизия вече има три поредни победи и се приближава все по-близо до нов шанс за пояса. Спан пък допусн второ поражение в последните си три срещи.