Начало ММА Арестуваха мениджъра на Емелианенко за побой и изнасилване

Арестуваха мениджъра на Емелианенко за побой и изнасилване

Арестуваха мениджъра на Емелианенко за побой и изнасилване
0

Известният руски спортен мениджър Азамат Бостанов, който работи с бойците Александър Емелианенко и Магомед Исмаилов, е арестуван по обвинение в побой и изнасилване. Новината първо бе обявена от РЕН ТВ, но след това стана водеща във всички останали местни медии.  

Престъплението е било извършено в нощта на 6-ти срещу 7-ми януари в жилищен комплекси в западната част на Москва. Жертвата е 30-годишна жена, която по-късно стана ясно, че е гадже на Бостанов в последните месеци.

Според РЕН ТВ пострадалата е настанена в една от столичните болници, където е констатирана гръдна травма, както и фрактура на ребрата. Също така по тялото на жената са открити множество охлузвания и синини, включително от удушаване по врата.

Бостанов с жертвата през месец април 2021 г.

Съобщава се, че Бостанов е бил в близки отношения с жертвата и многократно е споделял снимки с момичето в социалните мрежи. Все още не са известни мотивите зад нападението. Дамата е дала подробности по случая, според които тя твърди, че Бостанов я е ударил няколко пъти, опитал да я удуши, след което я изнасилил.

Азамат Бостанов е мениджър на Александър Емелианенко, който също неведнъж попада в скандали. През 2015 г. ММА боецът беше осъден на 4,5 години затвор за изнасилване на прислужницата, но през есента на 2016 г. беше освободен предсрочно.