Начало ММА Аскрен е категоричен: Няма „ако“
0

Аскрен е категоричен: Няма „ако“

Аскрен е категоричен: Няма „ако“
0

Вече бившият боец от UFC Бен Аскрен не възнамерява да обръща внимание коментарите по свой адрес, че е можел да спечели шампионски пояс и е прибързал с оттеглянето си от спорта.

Американецът се „пенсионира“ на 35 години с 19 победи и 2 загуби в ММА зад гърба си, като не желае да мисли какво би станало ако решението му беше друго.

„Няма да играя на „Ако“ по никое време. Мразя това нещо. Когато човек го каже, звучи като гадняр. Бях шампион на две големи организации. Победих много добри бойци. Бих предпочел нещата да си останат така“, каза Аскрен пред MMA Fighting.

В интерес на истината американецът не се отказва от състезателната си кариера за пръв път. При предишното „пенсиониране“ той си остави вратичка, че би се завърнал само ако получи шанс да се докаже като най-добър в света. Тогава получи шанс за изява в UFC, който прие с радост. Загубите от Хорхе Масвидал и Демиан Майа обаче сложиха прът в колелата на кариерата му и, заедно с контузията в бедрото, която го мъчи, предопределиха края на кариерата му.

„Мисля, че бях тръгнал към отказване. Вече съм го правил веднъж и се бях разбрал с доктора си за операция след мача. Не ми се чака 15 месеца да се възстановявам, предпочитам да продължа напред с живота си“, добави Аскрен.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.