Начало ММА Автопаркът на Конър се увеличава

Автопаркът на Конър се увеличава

Автопаркът на Конър се увеличава
0

Бившият шампион на UFC Конър Макгрегър е известен с любовта си към скъпите придобивки. Ирландецът сам обяви новината, че автопаркът му се увеличава, с още един автомобил. Изненадващо или не сега за първи път в гаража му ще влезе автомобил от престижната италианска марка Ferrari.

Моделът, на който се е спрял Конър е Ferrari SF90 и е на стойност от почти половин милион евро.

„Харесвам Lamborghini, но поръчах първото си Ferrari, което вече е в производство. SF90 Stradale Spider. Нямам търпение да го видите. Опитайте Ferrari!”, написа в социалните мрежи Конър.

От този модел на италианската компания са налични само 500 броя, като максималната му скорост е 211 мили в час и ускорява от 0-60 мили в час за 2,5 секунди.

Автомобилният ентусиаст вече е показал цял набор от скъпи автомобили, включително Bentley Continental GT за 170 000 евро, Rolls-Royce Wraith на стойност около 300 хиляди евро, както и Rolls-Royce Dawn с цена от 336 хиляди евро и Rolls Royce Phantom VIII (400 хиляди евро).

Последната му покупка идва само няколко месеца, след като Макгрегър купи нова супер яхта Lamborghini за около 4 милиона евро. Луксозното возило е една от само 63-те, произведени в света.