Начало ММА Багата: Имам доста добра брадичка (ВИДЕО)
0

Багата: Имам доста добра брадичка (ВИДЕО)

Багата: Имам доста добра брадичка (ВИДЕО)
0

Благой Иванов изрази задоволството си след успеха над Маркос Рожерио де Лима. Багата се завърна в октагона след почти две години пауза и наложи волята си над бразилеца на UFC 274. Българинът се нуждаеше от успех, за да сложи край на негативната серия от две поредни поражения.

Багата съумя да го стори, като направи поредния си зрелищен сблъсък. Той пое някои доста тежки попадения и именно върху това бе един от акцентите на пресконференцията след сблъсъка.

Чувствам се добре, защото това бе тежък мач. От две години не съм бил в октагона, така че това е добро завръщане за мен. Рожерио е много корав. Имах контузии, за които трябваше да се погрижа, но сега се чувствам много по-добре. На верния път съм. Трябва да продължа в тази посока“, бяха първите думи на Благой.

Запитан за развоя на срещата и това колко корав се чувства, той заяви: „Очаквах да забави във втория рунд, защото силите му започнаха да привършват и аз натиснах точно тогава и това ми донесе победата. Има и други бойци в тежка категория, които са много корави, като Франсис (Нгану), но да, моята брадичка е доста добра“.

Иванов коментира и какви са бъдещите му планове. „Ще се отдам малко на ваканция, защото се подготвях за този мач от декември месец. Ще почина малко, но след три месеца ще бъда готов да се върна“, каза още Багата.