Начало ММА Багата: За мен е чест, че Христо Стоичков ще ме подкрепя срещу Туиваса

Багата: За мен е чест, че Христо Стоичков ще ме подкрепя срещу Туиваса

Багата: За мен е чест, че Христо Стоичков ще ме подкрепя срещу Туиваса
0

Най-добрият българин в смесените бойни изкуства – Благой Иванов (17-2), говори пред колегите от „24 часа“ преди поредната си битка в UFC, този път в Чикаго. Във Ветровития град живеят стотици хиляди сънародници, а на изявите му ще бъдат следени изкъсо от единствения българин, печелил „Златната топка“.

Легендарният Христо Стоичков.

„За мен е чест, че такъв велик спортист, който е популярен по целия свят, като Христо Стоичков – ще ме подкрепя в мача срещу Тай Туиваса. Задачата ми е да нокаутирам австралиеца“, призна Багата.

youtube.com

„Подготовката за мача мина много добре. Трябваше да се справя с малки контузии, но това е абсолютно нормално в нашия спорт. Смятам, че съм по-добре подготвен, отколкото за предишния си двубой. Така че, ако имам ден и късмет и Господ е с мен, трябва да спечеля срещу Туиваса.“

„За Вальо Йорданов още не е сигурно, но Стоичков ще бъде в залата. За мен е чест, че такъв велик български спортист, прочут по целия свят, ще ме подкрепя“, заяви Иванов.

Тази нощ Багата се изправя срещу Туиваса в среща от основната файт карта на галавечерта UFC 238. Благой е говорил лично с футболната икона и с големия символ на родната борба – Валентин Йорданов, да присъстват на шоуто.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.