Начало ММА Бащата на Нурмагомедов призна: Чакаме споразумение

Бащата на Нурмагомедов призна: Чакаме споразумение

Бащата на Нурмагомедов призна: Чакаме споразумение
0

Бащата на Хабиб Нурмагомедов – Абдулманап, проговори след отлагането на делото за мелето след UFC 229. Тогава неговият син победи Конър Макгрегър, но секунди след края на срещата последва сбиване с хора от двата щаба около Октагона. Атлетическата комисия към щата Невада трябваше да заседава в понеделник, 10-те декември, но изслушването бе преместено за 29-ти януари.

„Не знам какво ще се случи“, коментира Нурмагомедов-старши пред британското издание „The Express“. Дагестанецът обаче призна, че се надява на предварително споразумение. „Доколкото разбирам, ще получим глоба от 500 000 щатски долара и може би не бихме могли да се борим през следващите девет месеца“, потвърди Абдулманап една от най-тиражираните версии.

Според някои източници санкцията на Хабиб ще влезе в сила от месец октомври, когато е съставен докладът за пред комисията. Това означава, че един от най-актуалните ММА бойци в момента ще се завърне на сцената от 6-ти юли нататък.

„Разбира се, че това не трябваше да се случва. Но сега ние гледаме към предстоящи силни битки и към по-доброто бъдеще“, завърши бащата на Хабиб Нурмагомедов.