Начало ММА Белал Мохамед разкритикува думите на Едуардс за титла

Белал Мохамед разкритикува думите на Едуардс за титла

Белал Мохамед разкритикува думите на Едуардс за титла
0

Боецът от полусреднаката категория на UFC – Белал Мохамед, не е останал никак доволен от думите на последния си противник Леон Едуардс.

Двамата се изправиха един срещу друг през изминалия уикенд в главното събитие на UFC Вегас 21, но срещата бе прекратена във втория рунд след като британецът бръкна за втори път в окото на Белал.

След намесата на доктора мачът бе преустановен и победител не бе излъчен. След двубоя всички очакваха „Роки“ да поиска реванш, но вместо това британецът имаше друго на ум.

Леон, който се уповава на факта, че няма загуба в последните си 9 срещи, сподели, че не вижда смисъл в това да дава реванш на 32-годишния Мохамед и че неговото бъдеще е обвързано с мач за титлата.

Тези думи обаче изобщо не се понравиха на американеца с палестински корени и той отговори на Едуардс по следния начин:

Никога не съм виждал някой, който е бръкнал в окото на противника си, да се държи и да говори толкова смело. Мачът едва започваше, а ако ти нямаш проблем с начина, по който приключи, значи си мекушав. Няма да получиш мач за пояса след този двубой. Съгласих се на този сблъсък три седмици по-рано и дойдох готов за битка. Реванш„, написа Белал в Twitter.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.