Начало ММА Bellator брои 1.35 милиона долара за шоуто във Финикс
0

Bellator брои 1.35 милиона долара за шоуто във Финикс

Bellator брои 1.35 милиона долара за шоуто във Финикс
0

Малко над 1.35 милиона долара са изкарали бойците от галавечерта на Bellator 268. Това показва справка с хонорарите, които са били изплатени след проведените битки на 16 октомври във Финикс. Общата сума възлиза на точно $1 353 300.

С най-солиден хонорар от всички си е тръгнал Вадим Немков. Той победи в своята полуфинална битка от сериите Гран при в лека-тежка категория Юлиус Англикас. Руснакът отказа съперника си в четвъртия рунд, като е заработил 250 хиляди долара. Съперникът му пък е забогатял със 150 хиляди. Двубоят бе главното събитие на вечерта.

Снимка: БТА

Кори Андерсън е следващият по отношение на най-висока сума от събитието. Той нокаутира в първия рунд бившия шампион Райън Бейдър в другия мач от лека-тежка категория. Така Андерсън си спечели и 200 хиляди долара, докато съперникът му остана с чек за 150 хиляди.

Немков и Андерсън ще се изправят един срещу друг във финала на организацията, но все още няма уточнена дата когато точно ще се случи това. Най-вероятно битката ще е в началото на следващата година.

Бившият доминатор в лека категория на UFC Бенсън Хендерсън е единственият друг боец, който е заслужил 6-цифрена сума. Той отстъпи донякъде изненадващо на Брент Примус. Въпреки това Хендерсън е прибрал 150 хиляди долара, а съперникът му само 50 хиляди.