Начало ММА Бен Аскрен с яростна атака срещу Макгрегър

Бен Аскрен с яростна атака срещу Макгрегър

Бен Аскрен с яростна атака срещу Макгрегър
0

Непобеденият Бен Аскрен има много възможни противници за дебюта си в UFC. Бившият шампион в полусредна категория на Bellator и One Championship обяви защо няма да премери сили с Конър Макгрегър:

„Последното нещо, което някой – който обикаля наляво-надясно и се прави на тегав пич иска, е да бъде кастриран. Това ще му причиня“, сподели Бен пред американски журналисти.

„Ще го държа на земята колкото си поискам, ще го удрям колкото си поискам и той не може да направи нищо по въпроса. Ще го кастрирам, ще отнема мъжествеността му. Никой боец не иска да усети подобно чувство през живота си. Конър има достатъчно пари и не би рискувал“, заяви самонадеяно звездата.

Припомняме, че Дейна Уайт обеща „топ 5 съперник“ за дебюта на Бен Аскрен в най-популярната организация за смесени бойни изкуства. Най-много се спрягат имената на Стивън Томпсън и Роби Лоулър, като евентуални първи противници на „Фънки“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.