Начало ММА Без проблеми за Уайдман и Рейес на кантара (ВИДЕО)
0

Без проблеми за Уайдман и Рейес на кантара (ВИДЕО)

Без проблеми за Уайдман и Рейес на кантара (ВИДЕО)
0

Замесените в главното събитие на UFC on ESPN 6, Крис Уайдман и Доминик Рейес, преминаха успешно през официалното претегляне преди дългоочакваният дебют на бившият шампион в средна категория при по-тежките.  Бойците „заковаха“ по 92 кг. на кантара в Бостън, Масачузец.

Всички останали бойци от основната бойна карта на събитието също преминаха успешно претеглянето. Яир Родригез и Джереми Стивънс, които ще премерят сили в подглавната битка на събитието, бяха точно на лимита на категория перо. Те ще стъпят в Октагона един срещу друг за втори път, тъй като през септември в Мексико ранно бъркане в очите от страна на Родригес прекрати срещата помежду им.

Единсвтвеният, който не успя не успя да редуцира теглото си навреме, бе ветерана на UFC Мани Бермудез. Неговото тегло бе 67, 1 кг., а лимитът на категория перо – 66,3 кг. В по-голямата част от случаите като този, опонентът на провалилия се на кантара прибира солиден процент от хонорара на последния. Все още не е постигнато споразумение между Бермудез и съперника му Чарлс Роса.

Видео от кантара може да наблюдавате тук:

Бойната гала вечер ще се състои този уикенд около 05:00 ч. българско време. Пълната бойна карта за събитието вижте тук.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.